Diëtistenpraktijk Marije van Dun zoekt een enthousiaste collega diëtist KP geregistreerd die het leuk vindt werkzaam te zijn in de eerstelijns.

Lees meer...

BMI meten?

Ben jij een sterk empathisch, daadkrachtig persoon en kan je goed luisteren, dan hebben wij een leuke baan voor jou. Wij, Marije van Dun (eigenaar) en Esmee Tans (medewerker praktijk), zoeken voor de praktijk een teamgenoot die niet bang is om hard te werken en meerdere wegen weet te bewandelen om de patiënt daar naar toe te begeleiden/coachen waar hij/zij heen wil gaan.

Dit hebben we je te bieden:

Minimaal 4 dagdelen per week (met beschikbaarheid van minimaal 5 dagdelen, zodat er groei mogelijk is ), in nader overleg op welke dagen en met uitzicht op een vast contract.

 

Wat verwachten we van je:

Als eerstelijns diëtist ben je meteen “het visitekaartje” van onze onderneming. Je hebt een voorbeeldfunctie naar de patiënt toe, neemt deze ook serieus door zelf een gezonde leefstijl uit te stralen/dragen.

Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een zo optimaal veilige omgeving voor de patiënt, zodat deze of gene zich niet geremd voelt zich te uiten.

Je werkomgeving:
Kloosterstraat 6, 5121EL Rijen. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken en er voor elkaar willen zijn. We werken veel multidisciplinair.

Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op HBO niveau Voeding en Diëtetiek. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om patiënten zo optimaal mogelijk te woord te staan en te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract

  • Werken in een gezellig team

  • Salaris in nader overleg

  • Minimaal 4 dagdelen per week (met beschikbaarheid van minimaal 5 dagdelen, zodat er groei mogelijk is)waarvan op welke dagen in nader overleg.

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 
1 juli naar Marije van Dun te sturen.
Adres: 
Kloosterstraat 65121EL Rijen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.
dietistvandun.nl

Dietistenpraktijk Marije van Dun, Rijen - T. 06 - 482 530 05